Други Услуги

С многогодишния ни опит в сферата на ИТ, ние можем да бъдем полезни чрез предоставяне на решения и ноу-хау в много направления на Информационните и комуникационни системи. Независимо дали ще предприемете нов старт, въвеждане или актуализиране на система или технология, или се нуждаете от съвет за конкретен продукт или проект, ние от Виртуално ще Ви предоставим необходимата информация и ще Ви насочим в желаната от Вас посока.

ИТ консултациите, които предлагаме включват:

  • Стратегически ИТ съвети
  • Изследване на приложимостта на технологиите
  • Управление на проекти и възстановяване на проекти
  • Оценка на продукти и предложения
  • Управление на снабдяването

Виртуално предлага и някои допълнителни разработки на решения на своите съществуващи клиенти по договор, като добавка към него. Такива са създаване на уеб сайтове и софтуерни разработки или дребни корекции по вече съществуващи сайтове на клиенти.

Освен това ние можем да поемем всички дейности свързани с ИТ комуникациите (поддръжка на сайтове, електронна поща и администрация, хостинг, поддържане на контакт с крайни доставчици и доставчици на интернет и телефония, презареждане на тонер за принтери и т.н.) и то съвсем улеснено - само с изпращане на тикет (подаване на информация за проблем) в Helpdesk системата, която използваме.