Компанията

Виртуално има 10 годишен опит с предоставянето на ИТ услуги.

От създаването си, нашият екип се е заел с развитието на фирмата и ориентирането й изцяло към нуждите на клиентите. Създадохме стандарт за обслужване и гаранция за качество, която позволява на нашите клиенти, да бъдат сигурни за своя ИТ отдел и да могат да се съсредоточат в развитието на бизнеса си.

Характерно за нас е подходът ни, който е проактивен, а не реактивен. Нашата цел е да подсигурим за нашите клиенти надеждни и оптимални Информационни решения и технологии. Вярваме че превенцията е по-добра от "лечението".

Гарантираме качеството на нашата работа чрез специфични гаранционни условия. Когато имате нужда, наш специалист ще Ви посети на място.

За нас на първо място е грижата за клиента и след това за техниката, за това говорим на разбираем език, без сложни технически термини и изрази.

Възприемаме професионализма си много сериозно. Работим със сертифицирани партньори на най-популярните марки в бранша. Нашият технически екип се състои от специалисти с дългогодишен опит в сферата на Информационните системи и технологии, притежаващи необходимата квалификация и сертифицикация.